5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Eğitim Bir-Sen'den tebrik ziyareti

Eğitim Bir-Sen Yönetim Kurulu üyeleri, 2008-2009 eğitim öğretim döneminde büyük başarı gösteren Tekden Koleji yöneticilerini ziyaret ederek, tebrik etti.

Eğitim Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Tekden Koleji Genel Müdürü İbrahim Orhan'ı ziyaret etti. Burada bir açıklama yapan Kalkan, “Gösterdiği başarıdan dolayı tebrik için Tekden Koleji'nde bulunuyoruz. Başarılarından dolayı Tekden Koleji eğitim yöneticilerini ve eğitim liderlerini tebrik ediyorum” dedi.

Tekden Koleji Genel Müdürü İbrahim Orhan ise, “Hatırlanmamız ve desteklenmemiz bizleri mutlu etti. Yaptığımız azimli çalışmalarla Türk eğitimine katkı sağlıyoruz. Tüm dünyaya vereceğimiz eğitim hakkında yoğunlaşıyoruz. Biz bu başarıyı yakalayacağımıza ilk yıldan inandık. 3 yıldır bu başarıyı devam ettirmekteyiz. Tekden Koleji OYP'de 433.027 puan ile kitlesel başarıda gösterdiğimiz üstün başarı ile bu yıl da bayrağı taşımaktadır. Bu başarı, eğitim yöneticilerimin ve liderlerimin istikrarlı çalışması ve velilerimizin güveni ile yakalandı” diye konuştu.

Orhan, gerçekleştirdikleri ziyaretten ve takdim ettikleri plaketten dolayı Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Aydın Kalkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2009 Çarşamba 16:35:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?