5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Eğitim-Bir-Sen'den Yıldırım'a plaket

Eğitim-Bir-Sen Kayseri İl Temsilcisi Aydın Kalkan ve beraberindeki sendika üyeleri, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım'a eğitim alanındaki hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Aydın Kalkan ve sendika üyeleri, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyarette konuşan Aydın Kalkan, “Talas'daki eğitim öğretim durumu ve neler yapılabilir diye başkanımızla her zaman rahatlıkla görüşebiliyoruz. Başkanımız Rifat Yıldırım'ın göreve geldiği günden bugüne, eğitime vermiş olduğu desteklerden ve önemden dolayı sendika adına teşekkürlerimizi sunuyorum ve çalışmalarının devamını temenni ediyorum” dedi.

Aydın Kalkan, daha sonra Başkan Yıldırım'a teşekkür plaketini vererek, desteklerinin devam etmesini istedi. Başkan Rifat Yıldırım ise, ziyarette duyduğu mutlululuğu dile getirerek, “Eğitim alanındaki çalışmalarımızın sonunda aldığımız bu ödülle onurlandık. Çalışmalarımızın sonucunda ufak bir teşekkür almamız bile bütün yorgunluklarımızı üzerimizden alıyor. Eğitim alanında bizimde çorbada bir kaşık tuzumuz olmuşsa, kurumum adına çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. İlçemize 4 ilköğretim, 2 kreş ve 1 lise kazandırdık. Eğitimle sürekli yakından ilgilenerek, okullarımızın ihtiyaçlarında her zaman yardımcı olduk. Eğitim alanındaki hizmetlerimiz bundan sonra artarak devam edecektir. Çünkü bizim ilçemiz eğitim kenti haline geldi. 2. üniversite yine ilçemiz sınırları içerisine yapılıyor. Eğitim alanındaki kalitenin artması için biz yerel yöneticiler olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmekteyiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 16:49:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?