5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Eğitim semineri ilgi gördü

Kayseri'nin Melikgazi Belediyesi tarafından öğrenen ve gelişen aile bireyleri ile toplumu oluşturan bireylerin daha huzurlu, neşeli ve gülen insanlar olarak birbirleri ile saygı içerisinde yaşamaları ve bireyin gelişimini hedefleyen “Gülümseyen Aileler Projesi” çerçevesinde organize edilen eğitim seminerin ilki bugün yapıldı.

Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilen eğitim seminerine büyük ilgi gösteren aileler, salonda oturacak yer bulamayınca ayakta semineri takip etti. Her yıl gerçekleştirilen ve toplam 8 hafta devam eden seminerde, katılımcılara birer form verilerek ve 8 hafta süre ile bu seminere aralıksız iştirak eden katılımcılara birer sertifika verileceği belirtildi.

Açıklamalarda bulunan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak her yıl bu semineri tekrarlayarak anne ve babaları bir bakıma eğiterek aile gelişimine katkı sağlamak istediklerini belirtti. Başkan Memduh Büyükkılıç, merkezde verilen bu hizmeti semtlerde sunarak eğitim seminerlerini mahallelerde tekrarlayacaklarını kaydetti. Başkan Memduh Büyükkılıç, bu tür eğitim, sağlık, kültürel ve sportif hizmetler için sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışarak bir bakıma çalışmalarına destek verdiklerini sözlerine ekledi.

NLP Master Tranier ve Eğitim Uzmanı Ahmet Öztürk tarafından verilen seminerin ilk oturumunda, 300 kişilik tiyatro salonu tam olarak doldu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 18:25:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?