3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Eğitim yardımı başvuruları sona erdi

Kayseri’nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, eğitim yardımı almak isteyen başarılı öğrenciler için başvuru tarihinin sona erdiğini ve puanlama usulü ile belirlenecek olan sonuçların Kasım ayı içerisinde ilan edileceğini söyledi.

Yazılı bir açıklama yapan Memduh Büyükkılıç, internet üzerinden başvuruların kabul edildiğini ve başvuru için sorulan sorular ile öğrencilere puan verildiğini kaydetti. Memduh Büyükkılıç, "Erciyes Üniversitesi’nde okuyan öğrencilere verdiğimiz burs hizmetinde bu yıl alınan karar ile Kayseri’de oturan ancak başka üniversite de okuyan öğrencileri de kapsıyor. Başvuru esnasında sorulan sorulara karşılık puan verildi. Bu puanlama esasına ilişkin verilerin değerlendirmesi için toplantı yapılacak. Şehit ve gazi çocukları öncelikli olarak burs alacaklardır” dedi.

Melikgazi Belediyesi olarak 8 yıldır verilen burslara, bu yıl yaklaşık 14 bini üniversite, 3 bini ise lise olmak üzere 17 bin civarında başvuru yapıldığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, her türlü bilgi ve açıklamaların, almaya hak kazananlar ile bunlardan istenecek belgelerin ‘www.melikgazi.bld.tr’ adresinde yer aldığını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 18:16:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?