4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Eğitim yardımları bugün açıklanıyor

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2008-2009 eğitim ve öğretim yılında başarılı öğrencilere verilecek olan eğitim yardımı sonuçlarının bugün açıklanacağını söyledi.

Açıklamalarda bulunan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi'nce bu yıl 9. yılı olan başarılı öğrencilere eğitim yardımı için başvuruların Ekim ayında kabul edildiğini söyledi.

Memduh Büyükkılıç, 2 bin 400 üniversite ve 100 lise olmak üzere toplam 2 bin 500 öğrenciye verilecek eğitim yardımı için 16 bin 600 kişinin başvuruda bulunduğunu kaydetti.

Burs verilecek öğrenciler için öncelikle belirli kıstaslar getirildiğini ve bununla ilgili sorular yöneltildiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, “Bu yıl başvurular tamamen bilgisayar üzerinden elektronik ortamda yapıldı. Sorulan sorulara karşılık puanlar verildi. Burs verilecek olanlar bu puanlama esası ile belirlendi. Şehit ve gazi çocuklarına kesinlikle burs verilecek” dedi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, burs alacak öğrencileri ilişkin listenin bugün ilan edileceğini ve almaya hak kazananlarında 8 kalemden oluşan evrakları tamamlayarak ilgili müdürlüğüne teslim etmeleri gerektiğini söylerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 13:45:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?