4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Eğitimcilerden Başkan'a plaket

Kayseri'nin Talas ilçesinde görev yapan öğretmenler, eğitime yapmış oldukları katkılardan dolayı Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım'a teşekkür plaketi verdi.

Başkan Yıldırım, her zaman için eğitimin hizmetinde olduklarını ifade etti.

Talas Milli Eğitim Müdürü İhsan Köker, eğitime verdiği önem ve katkılarından dolayı tüm öğretmenler adına memnun olduklarını dile getirerek Başkan Yıldırım'a teşekkürlerini ifade etti.

Rauf Denktaş İlköğretim Okulu Müdürü Üzeyir Karakuş ise, memnuniyetlerini dile getirerek, tüm meslektaşları adına Başkan Yıldırım'a hazırlanmış oldukları plaketi sundu.

Başkan Yıldırım, eğitim camiasından aldığı anlamlı desteği, gerçekleştirilen ve yapılacak hizmetler açısından çok büyük önem arz ettiğini belirtti.

Başkan Yıldırım, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren arkadaşlarımızla beraber okullarımızı kendi kurumumuzdan hiç ayırmadık. Biz eğitime yapılan hizmetleri kendi belediye hizmetlerimiz olarak kabul ettik. Çünkü eğitim olmadan olmaz. Her fırsatta değerli öğretmen ve idarecilerimizle bir araya gelerek ihtiyaçlarını görüşüyoruz. Tüm öğretmenlerimize, ilçemize yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Biz eğitim camiası ile birlikte şehrimizin gelişmesini ve kalkınmasını sağlıyoruz. Bu ay içerisinde kapalı spor salonumuz devreye giriyor. 2. Bilgi Evi'nin yapımını tamamlayarak Anayurt'ta hizmete açacağız. Talas'ın tarihi dokusunu canlandırmak için restorasyon çalışmalarımız hızla sürüyor. Eğitim olmadan kalkınma asla olmaz. Siz ne kadar yol, kaldırım, park yaparsanız yapın, kendisini ifade edemez. Bütünleşmiş olamazsınız. Asıl bütünleşmeyi biz eğitim camiası ile yapmaktayız. Bugün itibariyle 2 ilköğretim okulu, 1 lise, 2 kreş devreye girdi. 2 ilkokulu ve 1'de lise önümüzdeki eğitim sezonunda hizmete girecek. Bir yerin yalnızca yolunu götürmekle olmuyor, oradaki toplumun temel ihtiyaçlarını da çözmek gerekiyor. Bu ay içerisinde bir lisenin temeli TOKİ tarafından atılacak. İhtiyaç gözükmese bile Anayurt bölgesine 1 ilköğretim okulu kazandırmamız lazım, çünkü yoğun bir şekilde yapılaşıyoruz. Nüfusumuz çok ciddi artıyor. 5 yılın içerisindeki nüfus artışı iki kat arttı. Sizlerle birlikte eğitimin ihtiyaçlarıyla her zaman yakından ilgileneceğimi ifade etmek istiyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2008 Cuma 21:28:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?