5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Eğitimcilerden Büyükkılıç'a plaket

Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, eğitime yapmış olduğu katkıdan dolayı Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a plaket takdim edildi.

Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, Melikgazi Belediyesi'nin eğitime birçok katkı yaptığını belirterek, “Kayseri, hayırseverler şehri olarak bilinmektedir. Bu hayırseverler kervanına şimdi de Melikgazi Belediyesi kendi adını taşıyan 24 derslikli bir ilköğretim okulu yaptırarak katılmıştır” dedi.

Başkan Memduh Büyükkılıç ise, Melikgazi Belediyesi olarak eğitim ve öğretime mali ve yasa imkanları ölçüsünde katkıda bulunduklarını belirterek, “Yapımı devam eden Melikgazi Belediyesi İlköğretim Okulu ile bir ilke daha imza attık. Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şubesi tarafından takdir edilmek, ödüllendirilmek büyük bir onur. Bu plaket, çalışmalara ve çalışanlara şevk verecektir” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, eğitime yapmış olduğu katkıdan dolayı Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a plaket takdim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2009 Cumartesi 18:59:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?