3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Ek bina protokolü imzalandı

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) tarafından Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası dahilinde İncesu Atatürk İlköğretim Okulu'na yapılacak olan 8 derslikli ek binanın protokolü imzalandı.

İncesu Kaymakamlığı'nda düzenlenen protokol törenine Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Atsız, İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, İncesu Kaymakamı Erdinç Yılmaz ve daire müdürleri katıldı.

İncesu ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan Atatürk İlköğretim Okulu'na 8 derslikli ek binasının yapımına Kasım ayının sonlarına doğru başlayacaklarını ifade eden Mustafa Boydak, 2009-2010 eğitim öğretim yılında da hizmete açacaklarını söyledi.

Kayseri'nin her ilçesine eğitim alanında imzalarının bulunacağını belirten Boydak, "Üyelerimiz okul inşaatının her aşamasında görev alacaklarının sözünü verdiler. Bizde Boydak ailesi olarak elimizden gelen bütün yardımı yapacağız. İnşallah yeni eğitim öğretim yılında okulumuzun açılışını yapacağız. Ayrıca ilçelerimizde bulunan öğretmen evlerinin de ihtiyaçlarını karşılayacağız" dedi.

Boydak, ayrıca öğrencilere 320 çift ayakkabı yardımı yapacaklarını da sözlerine ekledi. Vali Mevlüt Bilici ise, Kayseri'de birinci önceliği eğitime verdiklerini söyledi. Sanayicilerin duyarlı davranışları ile Kayseri'nin her yerinde hayırseverlerin imzasının olduğunu belirten Bilici, "Kayserili sanayicilerde birinci önceliğini eğitime veriyor. Eğitim öğretime katkı veren tüm sanayicilerimizi kutluyorum. Devletin para ve kaynak sorunu yok. Bu devlet hepimizin, burada hepimiz devleti temsil ediyoruz" dedi.

Daha sonra Vali Bilici, Mustafa Boydak ve Erdoğan Ayata hazırlanan protokolü imzaladı. 8 derslikli ek binanın yaklaşık olarak 1 milyon YTL'ye mal olacağı belirtildi.
Vali Bilici daha sonra İncesu Çok Programlı Kız Lisesi Okuma Salonu'nda ilçe öğretmenleri ile bir araya gelerek, onların sorunlarını ve çözüm önerilerini dinledi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 18:37:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?