5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Elektrik direğinde intihar şov!

Kayseri'de yaklaşık 3 yıldır aynı elektrik direğine çıkarak intihara kalkışan genç, itfaiye ekiplerinin aldığı 2 paket sigara ve 10 TL karşılığı ikna edildi.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis'i yolu üzerinde meydana gelen olayda akli dengesinin yerinde olmadığı ileri sürülen Deniz M., elektrik direğine çıkarak intihar etmek istedi.

Uzun süre direkte kalan ve vatandaşların ikna çabalarına yanıt vermeyen Deniz M., 2 paket sigara ve 10 liraya direkten ineceğini söyledi. Vatandaşlar ile uzun süre pazarlık eden Deniz M. sigarayı ve parayı görmeden aşağı inmeyeceğini belirtti.

Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri Deniz M.'yi direkten indirmek için uzun uğraşlar verdi. İtfaiye ve polis ekipleri ile de pazarlık yapan Deniz M. verilen sigaraya direğin yarısına kadar inerken, 10 TL'nin verilmediği gerekçesiyle tekrar direğe çıktı.

3 yıldır aynı elektrik direğine çıkarak intihar edeceğini iddia eden Deniz M. bir itfaiye ekibinin iki paket sigara ve 5 TL uzatması üzerine aşağı indi. Deniz M. daha sonra polis ekipleri tarafından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki polis noktasına götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2009 Pazar 11:58:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?