1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Elektrik kesintisi uygulanacak

Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketinden yapılan açıklamaya göre, zorunlu bakım onarım çalışmaları nedeniyle 18 Kasım Pazar günü Kayseri’nin bir bölümüne 7 saat süreyle elektrik verilemeyeceği bildirildi.

Kayseri ve Civarı Elektrik şirketinden yapılan yazılı açıklamada, indirici trafo merkezlerinde yapılacak periyodik bakım ve onarım çalışması nedeniyle 18 Kasım Pazar günü bazı yerleşim birimlerine 7 saat süreyle elektrik verilemeyeceği bildirildi.

Kayseri ve Civarı Elektrik şirketinden yapılan açıklamaya göre, 2007 yılı ikinci dönemi zorunlu periyodik bakım onarım çalışması nedeniyle, 18 Kasım 2007 Pazar günü 08.00-15.00 saatleri arasında; Buğdaylı, Akçatepe, Elagöz, Hasanarpa, Yazır, Akin, Gesi, Turan, Bürüngüz köyler grubu, Cırgalan, Yavuzselim, Kocasinan ile Argıncık Tanpınar, Fevzioğlu, Esentepe ve Talatpaşa mahalleleri, İldem, Beyazşehir, Engir gölü Küme Evler ile Kumarlı’da yer alan Egaş, Omsan, İlknur, Emekliler, Aküsan fabrikalarına elektrik verilemeyeceği belirtildi.

Kayseri ve Civarı Elektrik şirketinden yapılan açıklamada, bakım-onarım çalışmalarının daha erken bitmesi durumunda belirlenen saatten önce elektrik verilebileceği kaydedildi.

İha
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2007 Cuma 16:36:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?