3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Elektrik kesintisi uygulanacak

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. tarafından indirici trafo merkezlerinde yapılacak bakım nedeniyle bazı yerleşim birimlerine 7 saat elektrik verilemeyeceği belirtildi.

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş.'den yapılan açıklamada, indirici trafo merkezlerinde yapılacak periyodik bakım ve onarım çalışması nedeniyle 23 Ağustos Cumartesi ve 24 Ağustos Pazar günü 09.00-16.00 saatleri arasında bazı yerleşim birimlerine elektrik verilemeyeceği kaydedildi.

Zorunlu periyodik bakım onarım çalışması nedeniyle 23 Ağustos Cumartesi günü Sivas Caddesi`nin Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Kavşağı ile Erciyes Evler 18. Cadde girişine kadar olan bölüm, Erciyesevler, Bünyan Garajı, Fuzuli Caddesi, Fevzi Çakmak Mahallesi`nin bir bölümü, Mimarsinan Mahallesi`nin bir bölümü, Kılıçaslan Mahallesi ve P.T.T Başmüdürlüğü, Fevzi Çakmak Telekom, Gültepe Mahallesi`nin bir kısmı, Alpaslan Mahallesi, Melikgazi Mahallesi'ne elektrik verilemiyeceği belirtildi.

Açıklamada, “24 Ağustos Pazar günü ise Fuar Yolu'nun Çevre Yol ile Fuar önü arası, Mevlana, Alsancak, Camiikebir, Örnekevler, Sahabiye ve Fatih mahalleleri, Kocasinan Kaymakamlığı, KASKİ Genel Müdürlüğü, Doğumevi Hastanesi, Garnizon Komutanlığı, Yeni Mahalle, Mit Binası ve civarı, Fevzi Çakmak Mahallesi`nin bir bölümü, Bozantı Caddesi ve çevresi, Erciyes Siteleri ve civarı, Argıncık Mahallesi`nin bir bölümü, Belediye Hal`i, Karayolları Sosyal Tesisleri, Serçeönü Mahallesi, İller Bankası, Vilayet Binası, Ahmet Paşa Caddesi, Cumhuriyet Meydanı, Erciyes Vergi Dairesi çevresi, Sahabiye Mahallesi'nin bir bölümü, Mimarsinan Parkı civarı, Defterdarlık, Kocasinan Belediyesi, İstasyon Caddesi`nin bir bölümü, Emek Mahallesi'nde kesinti yapılacak” denildi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2008 Perşembe 10:42:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?