4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Elitaş'tan Babalar Günü mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri milletvekili Mustafa Elitaş, babaların kendi mutluluklarından çok çocuklarının mutluluğunu isteyen değerli varlıklar olduğunu söyledi.

Mustafa Elitaş, yayınladığı mesajında, 'Babalar Günü'nün, daima çocuklarının mutluluğunu isteyen babalara karşı, sevgi ve saygı sunmaya vesilen olan bir gün olduğunu söyledi.

Elitaş, “Bu gün vesilesiyle, babalarımızı en güzel şekilde hatırlamalı, kaybettiklerimizin de anısını yaşatmaya çalışmalıyız. Bu bizim evlat olarak en önemli görevlerimiz arasındadır. Babalarımız ve annelerimiz, dünyayı anlamlı kılan değerlerimizin başında gelirler. Nasıl biz onlar için çok değerliysek, onlar da bizim için aynı değerde ve önemde olmalıdır. Onun için saygı ve sevgimizi asla ihmal edemeyeceğimiz varlıklardır babalarımız ve annelerimiz. Bu anlamlı gün vesilesi ile bütün babalarımızın gününü kutluyor, anne-babamıza olan sevgimizin, şefkatimizin katlanarak artmasını diliyorum” dedi.

Öte yandan bir mesaj yayınlayan AK Parti Kayseri İl Başkanı Mahmut Cabat ise “Elleri öpülesi babaların 'Babalar Günü'nü kutluyorum” dedi.

.
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2008 Cumartesi 18:17:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?