7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Emekliler Vali Bilici'yi ziyaret etti

EMEKLİLER VALİ BİLİCİ'Yİ ZİYARET ETTİ

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Kazım Büyükbahçeci ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Mevlüt Bilici'yi makamında ziyaret etti.

Ulu Önder, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün 30 Haziran 1927 Mareşal rütbesiyle emekliye ayrıldığı günün “Emekliler Günü” olduğunu belirten Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Kazım Büyükbahçeci, derneğin Kayseri'de 2004 yılından beri faaliyet gösterdiğini, emekli dul ve yetimlerine çeşitli hizmetler verdiklerini söyledi.

Büyükbahçeci, “İlimizin işçi, memur ve emeklinin çok olduğu büyük bir kenttir. Bu kentte emekli yaşayanlar olarak bizlere güvenle huzurlu, rahat bir ortamı sunulduğu için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Mevlüt Bilici ise konuşmasında emeklilere şükran borçlu olduklarını söyledi. Bilici, "Cumhuriyetimizin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk, 'Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu, o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır. Mazide muktedirken, bütün kuvveti ile çalışmış o olanlara karşı minnet hissi duymayan bir milletin istikbale güvenle bakmaya hakkı yoktur' diyerek emekliye duyduğu saygıyı dile getirmiştir. Bugün biz, yarın genç kuşaktakiler emekli olacak. Emeklilerimizin birlik ve beraberliğini sağlayan onların hak ve menfaatlerini kamuoyunda savunan Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği'ne teşekkür ediyorum” diye konuştu.

EMEKLİLER VALİ BİLİCİ'Yİ ZİYARET ETTİ
EMEKLİLER VALİ BİLİCİ'Yİ ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2011 Cuma 10:23:02
Güncelleme :1 Temmuz 2011 Cuma 18:17:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?