4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Emniyet Müdürü kayboldu

 Yahyalı Kaymakamı İdris Akbıyık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün öğle saatlerinden itibaren Develi İlçe Emniyet Müdürü Suat Günbey'den haber alınamadığını belirtti.

Günbey'in 2 arkadaşı ile Aladağlar Milli Parkı 1. Foto Safari etkinliğine katılmak üzere Yahyalı ilçesinden Aladağlar Milli Parkı'na doğru yola çıktığını belirten Akbıyık, şunları söyledi:

''Perşembe günü öğle saatlerinden beri haber alamadığımız Develi İlçe Emniyet Müdürümüz Suat Günbey için arama çalışması başlattık. Bir helikopter ile çok sayıda vatandaşımız arama çalışmalarına katıldı. Ancak havanın kararması nedeniyle arama çalışmalarına ara vermek zorunda kaldık. Sabah erken saatlerde 2 helikopter ile 7 ayrı arama kurtarma ekibi teknik ekip ve özel yetiştirilmiş köpekler ile arama faaliyetine yeniden başlayacağız.''

Aladağlar Milli Parkı 1. Foto Safari Fotoğraf Yarışması'na katılmak için Develi Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Develioğlu ve ilçede esnaflık yapan İsmail Cabbar ile yola çıkan Develi Emniyet Müdürü Suat Günbey, Aladağlar Yedigöller bölgesi Delikkaya Teke Kalesi mevkine ulaştı.

Burada İsmail Develioğlu ile İsmail Cabbar, yüklerini taşımak için Ulupınar Köyü'ne giderek katır getirmek istedi.

Develioğlu ve Cabbar köye gitmek üzere yol arkadaşları Günbey'in yanından ayrıldılar. Develioğlu ve Cabbar, katırlarla geri döndüklerinde emniyet müdürü Suat Günbey'in eşyaların yanında olmadığı gördüler. Yaptıkları tüm aramalara rağmen Günbey'den haber alamayan arkadaşları durumu güvenlik güçlerine bildirdiler.

Bunun üzerine harekete geçen güvenlik güçleri yaklaşık 100 kişilik bir ekiple arama çalışmalarına başladı.

Çevre ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü adına Kayseri İl Çevre ve Orman Müdürlüğü ile Sultansazlığı Milli Parkı Çevre Belediyeleri Birliği tarafindan ortaklaşa düzenlenen Aladağlar Milli Parkı 1. Foto Safari Fotoğraf Yarışması 2-6 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Yarışmaya çok sayıda fotoğraf sanatçısı katılıyor.

a.a
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2008 Cuma 02:24:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
haydar bayat IP: 85.98.181.xxx Tarih : 4.07.2008 11:59:43

bu nasıl iş bu nedir koskoca müdür nereye gider anlamadık.inşallah bir an önce bulunur.