3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Emniyete araç takviyesi

Kayseri İli’nin Emniyetini ve Huzurunu Geliştirme Derneği’nin katkılarıyla Emniyet Müdürlüğü’ne alınan 5 araç, bugün düzenlenen törenle hizmete girdi.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törene, Emniyet Müdürü Orhan Özdemir, Kayseri İli’nin Emniyetini ve Huzurunu Geliştirme Derneği Başkanı Cemalettin Tevfik Eren, şube müdürleri ve polisler katıldı. Kayseri Emniyet Müdürlüğü için alınan 5 aracın tanıtımının ardından bir konuşma yapan Kayseri Emniyet Müdürü Orhan Özdemir, hibe edilen araçlarla Kayseri Emniyeti’nin rahatlayacağını ifade ederek, "Hibe edilen bu araçları Kayseri’nin huzuru için kullanacağız. Emniyet Müdürlüğü olarak en büyük sıkıntımız araç yetersizliğidir. Hali hazır araçların bir çoğu 10 yaşını aşmış ve hurdaya çıkmak üzeredir. Bizlere sağladıkları yardımlardan dolayı dernek yöneticilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Kayseri İli’nin Emniyetini ve Huzurunu Geliştirme Derneği Başkanı Cemalettin Tevfik Eren ise yaptığı konuşmada, bundan sonra da bu tür yardımların devam edeceğini söyledi. Yapılan konuşmaların ardından Dernek Başkanı Eren tarafından araçlar, Kayseri Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi. Emniyet Müdürü Orhan Özdemir, bağışlanan 5 araçla birlikte Emniyet Müdürlüğü’ndeki araç sayısının 238’e ulaştığını, 120 bin YTL değerindeki yeni araçların sivil ekipler tarafından kullanılacağını bildirdi.

Kayseri-İHA
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2005 Pazartesi 14:32:26
Güncelleme :4 Ocak 2005 Salı 16:33:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?