5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Emrah Bayram Kayserispor'da

Kayserispor, Erzurumspor'dan orta saha oyuncusu Emrah Bayram ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında düzenlenen ve Genel Menajer Süleyman Hurma'nın da hazır bulunduğu imza töreninde 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Emrah Bayram, kendisini 4 yıllığına Kayserisporlu yapan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde açıklamada bulunan Genel Menajer Süleyman Hurma, Emrah Bayram ile daha önce ön anlaşma yaptıklarını, bugün de kendisiyle resmi sözleşmeye imza attıklarını söyleyerek, "Emrah, A Mili Takım'a girmeye aday oyunculardan birisidir. Şunu gururla söylüyorumki Kayserispor milli takımlara en
fazla oyuncu veren kulüp olarak Turkcell'den de özel ödül kazanmıştır. Bu oyuncuların bu sezon daha fazla olacağına inanıyorum. Emrah da bunlardan birisi. 4 yıllık sözleşme imzaladık. Kayserispor'a ve Emrah'a hayırlı olsun" dedi.
Genç orta saha oyuncusu Emrah Bayram ise, Kayserispor gibi büyük bir camianın ferdi olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Kayserispor için elinden gelenin en iyisini yapacağını kaydeden Emrah Bayram, bunu başaracak güçte olduğunu söyledi.

Emrah Bayram, kendisini 4 yıllığına sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalamasının ardından basın mensuplarına Kayserispor bayrağıyla poz verdi.
İmza töreninin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Genel Menajer Hurma, "Kampımızın ilk etabı Kayseri'de olacak. İkinci kamp programı ve hazırlık maçlarımızı ise oynamak için 13 Haziran-28 Temmuz tarihleri arasında Almanya'da olacağız. Orada 5 hazırlık maçı yapacağız. Yarın anlaşmaya vardığımız yabancı bir oyuncunun transferini sona erdirmek için yurtdışına çıkıyorum. İki yabancı oyuncunun transferleriyle birlikte güçlü bir takım olacağız. Son transferlerimizle birlikte Ümit Milli Takım'da 8-9 oyuncuya sahibiz. Kayserispor bu yıl arzu ettiği hedefe ulaşacaktır. Genç ve dinamik bir kadroyla bunu yapacak gücümüz var" diye konuştu.

Kombine bilet fiyatlarına da değinen Hurma, "Kayserispor, 22-23 maçını Kayseri'de oynayacaktır. Bilet fiyatları bazılarına göre pahalı bazılarına göre ucuz gelebilir. Burada amaç Kayserispor'a katkı sağlamak olmalıdır. Kayserispor'un maçlara göre değişen günübirlik bir seyircisi değil, bütün maçlarda stadı dolmalıdır. Takımlar önemli bir gelir olan stat gelirlerine göre kendilerini ayarlarlar. Toplam gelirlerinin yüzde 30'unu stat gelirleri oluşturur. Bu tüm dünyada böyledir. Bizde bu yıl Kayserispor olarak önemli bir stat geliri bekliyoruz" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 18:02:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?