30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

En güzel vitrin kimin

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) tarafından geleneksel hale getirilen en güzel vitrin yarışması sonuçlandı. 20 esnafın katıldığı yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi.
 
KESOB toplantı salonunda gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan KESOB Başkanı Mehmet Ali Çevrim, odalarınca her yıl geleneksel olarak düzenlenen en güzel vitrin yarışmasında amaçlarının esnafları daha güzel vitrine yöneltmek olduğunu belirtirken, yarışmaya katılıp dereceye giren ya da giremeyen bütün esnaflara teşekkür etti. Daha sonra KESOB tarafından oluşturulan komisyon tarafından belirlenen yarışmada ilk 3'e girenlere ödül verildi. 

Yarışmada birinci olan Metropol Mağaza yetkilisi Hasan Şimşek'e bilgisayar ödülünü KESOB Başkanı Mehmet Ali Çevrim verdi. Yarışmada ikinci olan Süpriz Hediyelik Eşya'nın yetkilisi Tahsin Bakırtaş'a 1 adet Cumhuriyet altını ödülünü KESOB eski Başkanı Mustafa Alan, yarışmada üçüncü olan Abone Erkek Kuaförü yetkilisi Orhan Memiş'e ise 37 ekran TV ödülünü ise KESOB Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Alparslan takdim etti.
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2006 Salı 14:11:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?