5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

En hayırsever belediye: Melikgazi

MELİKGAZİ BELEDİYESİ'NE HAYIRSEVERLİK ÖDÜLÜ

Kayseri Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi'nce bu yıl ortaklaşa düzenlenen 3. Hayırseverler Zirvesi'nde Melikgazi Belediyesi ödüllendirildi.

Karacaoğlu Mahallesi'nde inşa edilen ve bölgede yer alan 5 ayrı semtin çocuklarına hizmet verecek okulu yapan Melikgazi Belediyesi'ne hayırseverlik ödülü verildi. Belediye adına ödülü alan Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bölgede bir ilköğretim okuluna ihtiyaç olduğunu ve belediye olarak yapımını üstlendiklerini belirterek, “Çünkü biz bu ilçeden sorumluyuz. 24 derslikli okul, akıllı tahtaları da dahil olmak üzere son derece modern teçhizat ile donatıldı. Bu çalışmamız Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımları ile düzenlenen tören de yine Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül tarafından bizzat hayırsever ödülü verilerek, bizlere çok büyük bir mutluluk yaşatmış, adeta ödülümüz taçlandırılmıştır” dedi.

3. Hayırseverler Zirvesi'nde Kayserili 24 hayırseverin tek tek ödüllendirildiğini ve Melikgazi Belediyesi'nin de bir ilkokul ile bu törende yer aldığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, hayırseverlik ödülünü bizzat Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün verdiğini ve bu ödülü kendisinin Melikgazililer adına aldığını söyledi. Melikgazi Belediyesi'nin örnek ve referans belediye olarak bilindiğini, ancak bundan böyle hayırsever belediye olarak anılacağını kaydeden Başkan Memduh Büyükkılıç, bu okulun yapımının Melikgazi Belediyesi'nin bir bakıma eğitime verdiği önemin bir göstergesi olduğunu sözlerine ekledi.

MELİKGAZİ BELEDİYESİ'NE HAYIRSEVERLİK ÖDÜLÜ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2009 Salı 16:58:29
Güncelleme :13 Ekim 2009 Salı 17:00:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?