4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

En ucuz teleski Erciyes'te

Erciyes Dağı’nda bulunan Teleski fiyatlarını oldukça ucuzlatan 75. Yıl Teleski, her kesin kayak sporundan faydalanması için fiyatlarını geriye çektiklerini belirtti.

Sömestr tatilinde başlayan indirimin sezon sonuna kadar süreceği kaydedildi.
75. Yıl Teleski İşletme Müdürü Ali Aşkın yaptığı açıklamada, “Kayak sporunun içerisinden geldiğimiz için bu sporun ve sporcunun sorunlarını iyi bilmekteyiz. Bu nedenle 75. Yıl teleski olarak fiyatlarımızı geriye çektik. Şu anda Türkiye’de ki en ucuz fiyatlar bizim teleskimizdedir. Erciyes’e gelen kayak severlerin doya doya kayak yapmaları için bu uygulamayı başlattık. Sömestr tatilinde başlayan kampanyamız oldukça ilgi gördü. Diğer pistlere göre daha güzel olan pistlerimize, ücretsiz otoparkı ve uygun çıkışı da ekleyince kayak severler buraya akın etmektedir. İlgiden dolayı bizler oldukça memnunuz. Kayak severlerin ilgisini gördüğü müddetçe bu fiyatlarımızı devam ettireceğiz. Bu fiyatlar Türkiye’nin hiç bir yerinde olmadığı gibi dünya’da da örneği bulunmamaktadır” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2008 Cuma 12:25:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mevld balcıoğlu IP: 193.140.102.xxx Tarih : 15.02.2008 12:52:57

mübarek insanlar fiyatları aşağı çektimdiye reklam yapmanın bi alemi yok... neden fiyatlar somestırda yüksekti... bunlar ucuz reklam...