30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Erciyes deplasmanda puan kaybetti

Vestel Manisaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 5. haftasında kendi sahasında Kayseri Erciyesspor'u 5-1 yendi. 

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, maç sonrası 3 gol atan Zelenka ve Hakan Balta ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Maçın çok keyifli geçtiğini ve futbol adına güzel bir gece olduğunu söyleyen Yanal, "Kayseri Erciyesspor maçını peş peşe bulduğumuz gollerle erken bitirdik. Futbol adına güzel bir gece oldu. 

Sergilediğimiz güzel futbolla haklı bir galibiyet aldık. Peşpeşe bulduğumuz gollerle maçı erken bitirdik, ama çok daha önceden de maçı koparabilirdik. İyi bir oyun ve iyi bir skor aldık. Oyuncularımı kutluyorum. İkinci yarıdaki değişikliklerin sonuca yansıdığı da doğrudur. Hedeflerimize iyi bir şekilde gitmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Vestel Manisasporlu futbolcu Hakan Balta ise, penaltı vuruşunu kaçırdığı için üzüldüğünü, ancak bunun sonuca etki etmemesinin üzüntüsünü hafiflettiğini belirterek, "Takım olarak iyi bir futbol oynadık. İlk yarıda rakibe pozisyon vermedik ama bir hatadan dolayı gol yedik. İkinci yarıda bulduğumuz gollerle maçı normal süresinden önce koparmayı başardık. Güzel bir maç oldu. Bu nedenle mutluyum" dedi. 

Ligde oynadığı maçlarda ilk kez bir maçta 3 gol birden attığını belirten Zelenka da, "Bu sonuçtan dolayı çok mutluyum, ama tabii ki bu bir tek benim başarım değil. Arkadaşlarımın güzel paslarıyla, bütün takım olarak bu başarıyı yakaladık" diye konuştu. Zelenka, ayrıca attığı 3 golü Galatasaray maçında fenalaşan ve şu anda ülkesinde tedavi olan Meduna'ya hediye ettiğini söyledi. 

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur da, Vestel Manisaspor'un haklı bir galibiyet aldığını belirterek, "Kayseri Erciyesspor, bana göre bu kadar farklı mağlubiyeti hak etmemişti. Genel anlamda Vestel Manisaspor'un üstünlüğü çok var. Gerçekten kendilerini kutluyoruz, biz de böyle bir mağlubiyet aldığımız için üzgünüz" dedi. 

Oyuncu değişiklikleri yüzünden yaşanan dağılmaların sıkıntıya neden olduğuna dikkat çeken Uğur, istifa söylentilerine ilişkin de, "Bizim için sorun yok. Biz şu anda görevimizin başındayız. Ben, Kayseri Erciyesspor'un 3 yıllık hocasıyım. Eğer bir hamle yapılması gerekiyorsa biz bu hamleyi yaparız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın" ifadelerini kullandı.
İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2006 Pazartesi 11:15:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?