3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Erciyes'e Gençlik yürüyüşü

Kayseri’de doğa yürüyüşlerinin istikrarlı temsilcisi olan Erciyes Kardelen Ekibi üyeleri Erciyes’e yürüyüş gerçekleştirdi.

Erciyes’e yürüyüş gerçekleştiren Erciyes Kardelen Ekibi üyeleri Türk Bayrağını dalgalandırarak Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

Yürüyüş gerçekleştiren Erciyes Kardelen Ekibi lideri Salih Köylü, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın kutlandığı bir günde Erciyes’e yürüyüş gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.

Köylü, ”Birinci Dünya harbi’nin kaybından ve İstanbul’un işgalinden sonra Anadolu’da mukavemet hareketlerini başlatarak, işgal karşısında Türk Milletini bütünleşmeye çağıran Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 da Samsun’a çıkarak Anadolu’da istiklâl hareketlerini başlatmasının 89. yıldönümünü kutluyoruz. Erciyes Kardelen Ekibi olarak bugünkü yürüyüşümüzü onların anısına yapıyor, Atatürk’ün ve onun silah arkadaşları karşısında saygıyla eğiliyoruz” dedi.

Erciyes Kardelen Ekibi, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı yürüyüşünde saygı duruşunda durarak İstiklal marşını okudu ve Türk Bayrağını dalgalandırdı.

.
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2008 Pazartesi 18:48:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?