4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Erciyes'e yeni eğlence merkezi

Erciyes Dağı kış turizminin gözde yerlerinden biri olmasının yanı sıra, eğlencenin de merkezi olma yolunda ciddi yol almaya başladı.

Erciyes’e yeni bir soluk getiren Mirada Del Monte Oteli, Orta Anadolu’nun en büyük eğlence merkezlerinden biri haline getiriliyor. Mirada Del Monte ve Mirada Del Lago Otelleri Yiyecek ve İçecek Müdürü Yakup Camuzcu, Erciyes Dağı’nın kış turizminin yanı sıra eğlencenin de merkezi olacağını söyledi.

Camuzcu, “Erciyes’te Mirada Del Lago ve Mirada Del Monte adıyla iki otel işletmemiz bulunuyor. Genel Müdürümüz Namık Kemal Yalçınsu’nun desteği ve Kayseri’yi çok yakından tanıyan ekibimiz ile birlikte Erciyes’in çehresini değiştirmek istiyoruz. Mirada Del Monte Oteli’nde ekibimizin gayretleriyle Kayseri’nin eğlence konusundaki eksikliğini gidermek ve insanları 80-90 kilometre uzaklıktaki Ürgüp’e gitmeye mecbur bırakmamak amacıyla böyle bir mekanı hayata geçirelim diye düşündük. Kayserililer, Erciyes’te de bir eğlence mekanı olduğunu bilsin. Çok nezih ve kaliteli müziğin icra edildiği Zindan Disco Bar’ımızı hafta içi 5 gün açıyoruz. Salı, Çarşamba, Perşembe soft müzik, Cuma ve Cumartesi günleri ise canlı müzik yapıyoruz. İstanbul Etiler’de 14 yıldan beri sahne alan tanınmış bar sanatçısı Naim Akman Cuma ve Cumartesi akşamları Zindan Disco Bar’da sahne alacak. Kayserilileri Ürgüp gibi daha uzak yerlere kadar yormaktansa hemen 25 kilometre mesafede mekanımıza davet ediyoruz. Amacımız Kayseri’deki misafirlerimize bu eğlence mekanını sunmak, güzel akşamlar yaşatmaktır. Misafirlerimizin bu tür organizasyonlar için farklı adres aramalarına gerek kalmadı. Olmazsa olmaz olan konu ise misafirlerimizin Zindan Disko’ya mutlaka eşi ile veya bayan arkadaşı ile gelmesi şart. Eğlencemiz haftanın 5 günü 22:00- 02:30 saatleri arasında devam edecek. Misafirlerimiz Erciyes’te eğlencenin keyfini çıkaracaklar” dedi.

MİRADA OTELLERİ ŞEHİR OTELİ MANTIĞI İLE ÇALIŞACAK

Erciyes’in yıllardır ihtiyaç duyduğu yatırımlara Kazancı Holding yatırımları ile kavuştuğu belirten Mirada Del Lago Satış ve Pazarlama Yöneticisi Aslı İba Duran ise, bir kış ve dağ oteli olan işletmelerinin şehir oteli mantığı ile çalıştığını belirtti.

Erciyes’in Kayseri’ye çok yakın ve çok güzel bir yolu olmasının bir avantaj olduğunu kaydeden Duran, “Erciyes’e dağa çıkar gibi çıkmıyorsunuz, şehir içerisinde sanki Talas veya Hisarcığa çıkar gibi çıkıyorsunuz. Dolayısı ile burayı şehir otellerinden farklı görmemek lazım. Bu bizim için çok önemli. Tamamen bir promosyon mantığı ile hizmete başladık. Kasım ayı içerisinde müşteri ziyaretlerimizde bunu göstereceğiz. Herkesi Erciyes Dağı’na bekliyoruz. Gelsinler bir çayımızı içsinler, otelimizi tesisimizi görsünler. Bizde bütün imkanlarımız ve personelimizle birlikte onlara sunalım. Tek arzumuz bu” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 10:10:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?