7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Erciyesspor, kalan 2 maça kilitlendi

ERCİYESSPOR, KALAN 2 MAÇA KİLİTLENDİ

Bank Aysa 1. Ligde Karşıyaka'dan aldığı mağlubiyetle ilk 2 hedefinden uzaklaşan Kayseri Erciyesspor, kalan maçlardan 6 puan alarak play-off a kalma hedefinde.

Teknik Direktör Ergün Penbe'nin getirilmesinin ardından çıkış ivmesi yakalayan Kayseri Erciyesspor, Denizlispor ile Giresunspor maçlarından 6 puan alarak play-off'a kalmak istiyor.

Haftalık düzenlediği değerlendirme toplantısında konuşan Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Şadi Büyükkeçeci, kalan 2 maç için "İnşallah bir kaza olmaz" diyerek, "İyi gidişatımız Karşıyaka mağlubiyeti ile sona erdi. Mağlubiyet ile ilk 2. sırada olma şansını kaybettik. Rakiplerin birbiriyle olacağı maçta mutlaka birinin puan kaybedeceği hesapla, play-off tayız diye düşünüyoruz. İnşallah pazar günü oynanacak Denizlispor maçı ile Giresunspor deplasmanında 6 puan alarak takımımız yerini alacaktır diye düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

"YUSUF ŞİMŞEK KADRO DIŞI DEĞİL"

Büyükkeçeci, deneyimli oyuncu Yusuf Şimşek'in Karşıyaka maçında oynatılmaması hakkında çıkan haberlere ilişkin yaptığı konuşmada, "Yusuf kadro dışı kalmadı. Hafta içi antrenmanlarda performansı yeterli görülmediği için teknik heyet tarafından ilk 18'e alınmadı. Yusuf, ağabey olarak ve tecrübesiyle takıma büyük katkı veren bir oyuncu. Bizim Yusuf'a sonuna kadar ihtiyacımız var. Biz kendisinden vazgeçmiş değiliz. Yusuf ile teknik heyet arasında herhangi bir sıkıntı yok. Emre Toraman'da takımımızın ikinci kaptanı, kendisinin de teknik heyet ile hiçbir sıkıntısı yok. Birlik beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdürüyorlar" dedi.

"PASTIRMACILARDAN ERCİYESSPOR'A DESTEK"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın da katıldığı programda Kayseri Erciyesspor'a destek için toplanan miktarın 1 milyar 400 milyona ulaştığını belirten Büyükkeçeci, "Karpuzatan mevkiinde pastırma ve sucuk üretimi yapan firmalar Kayseri Erciyesspor'a destek için toplanarak yapılacak yardımın miktarını belirleyecekler. Kendilerine yapacakları katkıdan ötürü şimdiden teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2011 Salı 14:30:03
Güncelleme :3 Mayıs 2011 Salı 14:51:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?