2
Mayıs
2024
Perşembe
KAYSERİ

Erciyesspor: 2 Sakaryaspor: 1

TFF 1. Lig'de ilk yarının son maçında Kayseri Erciyesspor, kendi saha ve seyircisi önünde lider Sakaryaspor'u 2 golle geçti.


Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, ligin ilk yarısında hedefledikleri 29 puanı, 3 puan eksikle tamamladıklarını belirterek, bunu ligin ikinci devresinde telafi edeceklerini söyledi. Lider Sakaryaspor ile oynadıkları maçı kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Bulut, "Lideri yendiğimiz ve aradaki puan farkını azalttığımız için çok mutluyuz. Aslında bugün daha iyi oynayabilirdik. İlk yarı rakibimiz de iyi oynadı ama ikinci yarı biz daha iyi
oynadık. İlk golde biraz demoralize olduk. Ama daha sonra oyunun kontrolünü elimize geçirdik ve iyi futbol oynamaya başladık. İlk yarı asgari hedefimiz 29 puandı. 3 puanımız kaldı ama bu puanı ikinci yarı telafi edeceğiz. Hedefimiz, ligin ikinci yarısında ilk 6 içerisinde olmaktır. Tabi önceliğimiz ilk ikiye girebilmektir" dedi.


Sakaryaspor Yardımcı Antrenörü Çağdaş Demirtaş ise, hedeflerinden herhangi bir sapma olmadığını belirterek, Sakaryaspor'un Süper Lig'e çıkacağını söyledi. Demirtaş, "Son deplasman maçımızda galibiyetle dönmek istiyorduk ama olmadı. İlk golü de biz bulduk. Ardından çok acemice goller yedik. Erciyesspor da çok kolay 2 gol buldu. Belki de Erciyesspor ilk yarı oynadığı 17 maçtaki en kolay golleri buldu. Arka arkaya çok çabuk goller yedik. Bizim oyun sistemimize yakışmayan goller yedik. Bugün kısmet değilmiş.
İlk yarıda bir gol daha bulsaydık oyun çok farklı olurdu. Ama yine lideriz. Sakaryaspor hedefinde hiçbir sapma yok. Hedefimiz belli, ilk iki içerisinde ligi bitirip Süper Lig'e yükselmek. Ligin ikinci yarısında 17 maçta aynı enerji ve konsantrasyonla mücadele edeceğiz. Amacımız TFF 1. Lig'den Süper Lig'e çıkmaktır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2007 Salı 03:25:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?