4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Erciyesspor son anda yakaladı: 1 - 1

Bank Asya 1. Lig'de ilk yarının son maçında kendi sahasında Altay'ı konuk eden Kayseri Erciyesspor, son dakikada bulduğu golle 1-1 berabere kaldı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, zor şartlar altında bir müsabaka oynadıklarını söyledi. Uğur, "Ligin ilk yarısını puan alarak kapatmanın sevincini yaşıyoruz. Son dakikalarda attığımız golle 1 puan aldık, sevinçliyiz. Sahanın azizliği ve birkaç pozisyonun cömertçe harcanması, maçın oynanmasını zorlaştırdı. Yine de galibiyetle kapatmak isterdik. En azından 1 puan bizim için umut verici, devreyi puanla kapattık. 1 puana seviniyoruz" dedi.

Kayseri Erciyesspor için 17 puanın beklenen bir puan olmadığını ifade eden Mustafa Uğur, "Ama kulübün yaşadığı birçok sıkıntıdan dolayı, ligi böyle 1 puanla bitirmek de en azından iyidir. 2. devre yapılacak hamleyle lige daha çok ağırlık koyacağımıza inanıyorum. Oyuncularımıza takviye yapmayı düşünüyoruz. İnanıyorum ki, 2. yarı daha farklı bir takım olacak. Cuma gününe kadar oyunculara izin verdik. Kemal'in düğününden sonra ayın 10'una kadar Antalya'da kamp çalışması yapacağız" şeklinde konuştu.

Altay Teknik Direktörü Feyyaz Uçar ise tempolu bir oyun olmadığını ifade ederek, "Ama her iki takım da oldukça pozisyon üretti. Biz bir avantaj yakaladık, ama kontra pozisyonlarda ikinci golü bulmalıydık. Erciyesspor üzerimize geldi ve yüklendi. Bizim için bu yarı iyi oldu. Sakatlıklarımızdan dolayı sıkıntılıydık. Bugün Kayseri'ye 5 eksikle geldik. 2. yarıda ilk iki için mücadele edeceğiz. Erciyesspor'a başarılar dilerim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2008 Pazar 17:22:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?