4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Erciyesspor'dan imza şov

Kayseri Erciyesspor, Hacı Boydak Kulüp Sosyal Tesisleri'nde anlaştığı 7 futbolcuyla toplu sözleşme imzaladı, ardından sezonun ilk antrenmanını yaptı.

Vali Mevlüt Bilici, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Genel Menacer Süleyman Hurma'nın da izlediği ilk antrenman öncesi Kulüp Başkanı Enver Kemaloğlu, "Hedefimiz Süper lig" dedi.

Bank Asya Birinci Lig'de yeni sezona Süper lig hedefiyle giren Kayseri Erciyesspor, Araklıspor'dan orta saha oyuncusu Selçuk, Yimpaş Yozgatspor'dan defans oyuncusu Fatih Kılıçkaya ve Ümit Temel, Kırıkkalespor'dan kaleci Onur, Beşiktaş'tan forvet Kenan Özer, Etimesgut Şekerspor'dan orta saha Evren ve Kamerun'dan forvet Enjock'la sözleşme imzaladı. Sezon açılışına geç kalan Kahramanmaraşspor'dan transfer edilen Taylan imza törenine katılmadı.

İzinli olan Taylan ve Aliyev' in de daha sonra antrenmana katılacağı bildirildi. Başkan Enver Kemaloğlu, teknik heyetin raparou doğrultusunda eksik mevkilere gerekli takviyeleri yaptıklarını belirtti. Başkan Kemaloğlu, geçen sezonki kadrodan 16 futbolcunun kaldığını, mevcut kadroya 8 takviye yaptıklarını söyledi. Erciyesspor'un geçen sezondan çok daha iyi futbol oynayacağının ve daha yukarılarda olacağının sözünü veren Başkan Kemaloğlu, taraftardan da takımı yalnız bırakmamasını istedi.

Erciyesspor'u sezon açılışında Vali Mevlüt Bilici, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Atsız, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Emniyet Müdürü Orhan Özdemir ve Kayserispor Başkanı Recep Mamur'la, Genel Menaceri Süleyman Hurma da yalnız bırakmadı.

SENEGALLİ DENEMEDE

Malili futbolcudan yetiştirme bedeli nedeniyle vazgeçen Kayseri Erciyesspor, Senegalli 20 yaşındaki sol kenar oyuncusu Dabo Bogali'yi deneme antrenmanına çıkarttı. Fransa Loriend B takımında forma giyen Dabo'yla ilgili kararı teknik direktör Mehmet Bulut verecek.

DHA
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2008 Cuma 14:39:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?