4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Erciyes'te Büyükbahçeci dönemi

Kayseri Erciyesspor'da gerçekleştirilen genel kurulda kulüp başkanlığına Sabri Büyükbahçeci seçildi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın divan başkanlığını yaptığı genel kurulda kulüp başkanlığına Sabri Büyükbahçeci seçildi. Genel kurulda bir konuşma yapan eski Kulüp Başkanı Enver Kemaloğlu, Erciyesspor'un başarılı olabilmesi için belediyelerin değil, Kayserililerin takıma sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Geçen sezon son maçlarda alınan kötü sonuçlar nedeniyle ilk 6'ya giremediklerini ifade eden Kemaloğlu, kulüp hakkında bazı kişilerin acımasızca  eleştirilerde bulunduğunu söyledi.

Kemaloğlu, "Geçen sene Erciyesspor, Türkiye Kupası'nda başarılı bir grafik sergiledi, Avrupa'da sempati kazandı. Bu sezon ise lig başlamadan önce takım içerisine önemli takviyeler yapıldı. Hüseyin, Kemal Dulda ve Adem Dursun gibi önemli oyuncular sakatlıkları sonucu müsabakalara katılamadı. Takımı şanssızlıklar ve sakatlıklar yıktı. Erciyesspor'un şu anki konumu iyi değil. İnşallah Altay maçının ardından Erciyesspor çıkışa geçer. Takımımız hakkında çok çeşitli eleştiriler
oldu. Biz eleştirelerin yapıcı olanlarını uygulamaya çalıştık. Kayserispor ve Erciyesspor da 8 kere yöneticilik ve 4 kez de başkanlık yaptım. Hiçbir zaman koltuk kavgası içinde olmadım.

Bana acımasız eleştiri yapanları Allah'a havale ediyorum. Ben haddim olmadan bazı tavsiyelerde bulunmak istiyorum. Erciyesspor'un yükü belediyelerden alınarak, Kayserililere verilmelidir. Takım kentte 'kuma' gibi görünmemeli ve bu düşünceyi sergileyenlere itibar edilmemeli. Takım angarya gibi gösterilmemeli ve günlük galibiyetlerle övünülmemelidir" dedi.

"ERCİYESSPOR'UN ÜST SIRALARA TIRMANMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"
Konuşmaların ardından kulüp başkanlığına seçilen Sabri Büyükbahçeci'yi, eski kulüp yöneticileri ve Kayserispor Başkanı Recep Mamur tebrik etti. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Başkan Büyükbahçeci, takımın şu anki konumundan kurtulması için devre arasında transfer yapabileceklerini söyledi. Büyükbahçeci, "Yeni yönetimin Kayseri için hayırlı olmasını diliyorum. Şehrin ileri gelenlerine teşekkür ederim. Bu görevi bana layık gördükleri için çok memnumum. Erciyesspor'u şu anki konumundan kurtarıp üst sıralara çıkarmak için çalışacağız. Ödemeler hakkında kulüp ile ilgili hiçbir sorun olmaması için çalışacağız. Teknik heyetin raporu doğrultusunda devre arasında transfer yapmayı düşünüyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yeni yönetim kurulu, toplu olarak fotoğraf çektirdi.
1975 yılında profesyonel olarak karşılaşmalara çıkan Erciyesspor'un 31. kulüp başkan olan Şabri Büyükbahçeci, Melikgazi Belediyesi'nde Ruhsat Şefi görev yapıyor.

iha
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2008 Pazar 14:46:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?