3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Erciyes'te ki barakalar temizleniyor

Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezinde bulunan baraka ve konteynırlar temizlendi.

Hisarcık Belediyesi ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kaldırılan barakalar, kamyon, çekici, kepçe ve vinç vasıtasıyla Hisarcık’a taşınarak, uygun bir yere istiflendi.

Hisarcık Belediye Başkanı Ali Veral konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bizler Erciyes’in gelişmesi ve güzelleşmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu bölgede ki barakalar çevre ve görsel kirlilik yaratmaktadır. Burada ki baraka sahipleri de bunu kabul etmektedirler. Büyükşehir Belediyesinin Erciyes Master Planı çerçevesinde milyon Euro’luk proje planları yaptığı şu günlerde bu tür görüntüler Erciyes’imize yakışmamaktadır. Zaten Kayseri Büyükşehir Belediyesinin master planı içerisinde de daha modern iş yerleri mevcuttur. Buradaki esnafımızın da konuya sağ duyulu yaklaşarak, bize zorluk çıkartmadıkları içinde teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Erciyes’e gelen kişilerde bölgenin temizlenmesinden oldukça memnun olduklarını, yapılan çalışma için Hisarcık Belediyesine teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

 

iha
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2008 Perşembe 11:51:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?