5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Erdoğan çiftinin üçüz sevinci

Kayserili Erdoğan çifti, evliliklerinin 4. yılında üçüz bebek sahibi olmanın sevincini yaşıyor.

Kayseri'de ikamet eden Mehmet (38) ve Özlem (34) Erdoğan çifti, evliliklerinin 4. yılında üçüz bebek sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı. Erdoğan ailesi, Özel Melikgazi Hastanesi'nde gerçekleştirilen başarılı bir operasyonla bir kilo 900 ve 800 gram ağırlığında biri erkek 3 bebek sahibi oldu.

Doğumu başarıyla gerçekleştiren Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Gülcan Özgün, sezaryenle dünyaya gelen bebeklerin gayet sağlıklı olduğunu söylerken, başarılı bir operasyon gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Üçüz bebeklerin babası Mehmet Erdoğan ise, evliliklerinin 4. yılında dünyaya gelen bebeklerinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Baba Erdoğan, "Üçüz bebek sahibi olmak çok güzel bir duygu. Üçüz bebeğim olacağını duyduğumda çok heyecanlandım. 3 bebeğimde sağlıklı ve hiç bir problemi yok" dedi.

Anne Özlem Erdoğan da, üçüz bebekleri olacağını duyduğunda çok mutlu olduğunu belirterek, "Ben biyolog olarak çalışıyorum. Şimdi üçüz bebek sahibi olduğum için bir süre ev hanımı olacağım. Üçüz bebek olacağını duyduğumda içimde azda olsa bir korku vardı. Ama şimdi üçünü de kucağıma alınca hiçbir korku kalmadı. Anlatılamayacak bir duygu içerisindeyim" dedi.

İsimleri Burak, Melek ve Irmak olarak konulan üçüzlerin bugün taburcu olacağı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2009 Çarşamba 13:34:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?