4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Erkilet asfaltlanıyor

KOCASİNAN'DA ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI

Kayseri'nin Kocasinan merkez ilçe Belediye Başkanı Bekir Yıldız, türkülere konu olan Erkilet Bağları'nda asfalt çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, yaptığı açıklamada, tarihi ve doğal güzellikleriyle tanınan Erkilet'te asfalt çalışmalarına kar düşene kadar devam edeceklerini söyledi.

Dere Mahallesi'nin de asfalt ihtiyacının giderildiğini de kaydeden Yıldız, Dere Mahallesi'nin sayfiye nitelikli olmasına rağmen burada kışlayan pek çok ailenin olduğunun altını çizerek, "Kışın hemen hiç kimsenin yaşamadığı, geniş ve tepelik bir coğrafyaya sahip olan Erkilet Bağları'nda 6km'lik asfalt çalışmasını yaz aylarında yapmıştık. Yaz mevsiminde bağlar nüfusu 6 bin civarında artırıyor. Dere Mahallesi'nde de yaz-kış oturan vatandaşlarımızın mağdur olmadan ulaşımını kolaylaştırmak için 200 bin TL harcama yaparak yollarını yenileyip asfaltladık. Vatandaşlarımız çok memnun oldu, kazasız belasız güle güle gidip gelsinler. Kar düşene kadar asfalt, yol, kaldırım, park ihtiyacı duyulan her noktada çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2009 Pazartesi 14:19:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?