1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Erkilet beldesinde su kesintisi

Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürü Ender Batukan, Erkilet'te çalışmaları süren "Ab-ı Hayat Projesi" kapsamında beldenin bazı mahallelerinde su kesintisi olacağını belirtti.

Su kesintisinin 11 Aralık Salı günü yapılacağını ve 16 saat süreceğini açıklayan Batukan, "Erkilet beldemizin Kumluk ve Hacı Osman mevkileri, Yüzüncü Yıl ve General Emir Mahalleleri, Zade ile Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nin bir kısmında salı günü sabah saat 08.00'den gece saat 24.00'e kadar su kesintisi yapılacak" dedi. Su kesintisinin "Ab-ı Hayat Projesi" kapsamında bulunan depodaki vanaların tamamının değişmesinden kaynaklandığını belirten Batukan, "Erkilet beldemizdeki abonelerimizin su kesintisinden etkilenmemeleri için gerekli tedbirleri önceden almalarını rica ediyoruz" diye konuştu.

Proje ile Erkilet ve Vartan beldesinin içme suyunu temin eden sistemin tamamen yenilenip daha ileri bir teknolojiye geçileceğini kaydeden Batukan, Erkilet beldesindeki depolarda yapılacak olan vana değişiminden sonra Erkilet ve Vartan'da oturan abonelerin daha kaliteli ve bol suya kavuşacaklarını sözlerine ekledi.

 

iha
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2007 Pazartesi 17:06:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?