5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Erzurum Ekspresi kamyonu biçti!

KAYSERİ'nin Melikgazi ilçesi , Gömeç mevkiinde hemzemin geçitte Erzurum Ekspresi, bir kamyona çarptı.Kazada kamyonda bulunan 3 kişi hayatını kaybetti

Erzurum'dan Ankara'ya giden ve Sivas yönünden Kayseri'ye gelmekte olan makinist Galip Taşdemir yönetimindeki 41001 sefer sayılı Erzurum Ekspresi, saat 10.50 sıralarında ,Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Yeşilyurt köyü Gömeç mevkiindeki hemzemin geçitte Mehmet Alateş yönetimindeki 38 AL 998 plakalı kamyona çarptı.

Olay sırasında, sürücü Mehmet Alateş, inşaat işçisi Ramiz Canpınar ve kimliği belirlenemeyen bir inşaat işçisi daha yaşamını yitirdi. kamyon sürücüsü Mehmet Alateş'in, yönetimindeki kamyonla bir ahır inşaatıne iki işçiyi götürdüğü belirlendi.

Olayın görgü tanıklarından bir tarım işçisi ," Tren düdük çalarak hemzemin geçite yaklaştı. Ancak, kamyon geçerim diye düşününce, yandan vurup,şöför mahallinden itibaren yan çevirdi." şeklinde konuştu. İsmini vermeyen görgü tanığı , jandarma tarafından ifadesine başvurmak üzere karakola götürüldü. Bu arada ölenlerin yakınları hemzemin geçite gelerek burada ağlayıp feryat ettiler. Erzurum Ekspresi, halen olay yerinde tutulurken, makinist Galip Taşdemir ise, gözaltına alındı.

 

Ajanslar
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2009 Perşembe 12:54:10
Güncelleme :8 Ekim 2009 Perşembe 13:01:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?