4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Esenyurt Mahallesi'ne yeni park

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Esenyurt Mahallesi'ne çok amaçlı park yapılarak semt halkının hizmetine sunulacağını söyledi.

Esenyurt Mahallesi Hangar Caddesi üzerinde yer alan ve toplam 10 bin 400 metrekarelik alanı kapsayan büyük ölçekli ve çok amaçlı park inşaatına bu yıl başlanacağını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, “Hangar yolu üzerinde yapılacak olan park, projesi açısından diğer parklarımızdan farklı olacak. Çünkü mimari özelliği klasik park ve çevre düzenlemelerinden farklı olarak planlandı. Ancak yine her kesime ve her yaş grubuna hizmet eden parkımız olacak. İçerisinde piknik alanları, çocuk oyun grupları, oturma alanları, koşu ve bisiklet yolları, açık alan jimnastik ve kondisyon aletleri ile çok işlevli bir parkı Esenyurt halkımıza kazandıracağız“ dedi.

Esenyurt Mahallesi'ne yaptırılacak olan park ve çevre düzenleme çalışması için 25 Eylül 2008 günü Belediye Encümen Salonu'nda ihale yapılacağını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, ihale ve proje hakkında daha fazla bilgi almak isteyenlerin Fen İşleri Müdürlüğü'ne başvurabileceklerini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 16:38:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?