4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Eşini ikna edemeyince öldürdü

Kayseri'de bir kişi, babasının evine giden 6 yıllık eşini geri götürmek için ikna edemeyince, silahla başından vurarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Merkez Kocasinan ilçesine bağlı Beydeğirmeni köyünde meydana gelen olayda, bir gün önce ailevi meseleden dolayı Ç.K. (20) ile kocası E.K. (35) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından iki çocuk annesi Ç.K. baba ocağına gitti.

Ertesi gün E.K., eşini geri evine getirebilmek için kayınbabasının evine gitti. E.K. ile eşi Ç.K. tartışmaya başladı. Tartışma neticesinde sinirlenen koca E.K., silahını çekerek zorla eşini götürmek istedi. Bu sırada evde bulunan Ç.K.'nın kardeşi D.T. ise olaya müdahale etti. Enişte kayın arasında çıkan arbedede E.K. elindeki silahla eşi Ç.K.'yı başından vurdu. Olaydan sonra kaçan E.K., kaynı D.T.'nin evde bulunan tüfek ile ateş etmesi üzerine aracını bırakarak yaya olarak olay yerinden kaçtı.

İki çocuk annesi Ç.K. olay yerinde hayatını kaybetti. Kocasinan Jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Ç.K.'nın cesedi otopsi yapılmak üzere cumhuriyet savcısının talimatı ile Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Jandarma ekiplerinin olayla ilgili incelemesinin sürdüğü bildirilirken, olaydan sonra izini kaybettiren koca E.K. jandarma ekipleri tarafından aranıyor.

.
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2008 Perşembe 19:13:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?