5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Eski yönetimden yeni yönetime eleştiri

Kayserispor eski yönetimi, mevcut yönetimin gösterdiği tutumu eleştirdi.

Kayserispor'un eski yönetimindden Ahmet Demircioğlu, İbrahim Timuçin, Osman Erköse, Rıfat Pakkan, Hasan Ali Kilci, Nuh Mehmet Delikan ve Memici Kızılkaya yaptıkları ortak yazılı açıklamada, mevcut Kayserispor yönetiminin tutumuna tepki gösterdi.

43 yıllık tarihi geçmişi olan Kayserispor'un halktan ve taraftardan uzaklaştırılmasını üzüntüyle karşıladıkları ifade edilen açıklamada, "Kayserispor kulübü, şahısların değil, Kayseri halkının kulübüdür" denildi. Açıklamada şu görüşlere yer verildi:

"Geçmişte bu kulübe hizmet veren isimler olarak genel kurul öncesi hiçbir beklentimiz ya da yeni bir oluşum düşüncemiz yok. Hiç kimse kendisini kulübün üzerinde göremez. Asıl olan Kayserispor Kulübü'dür. Kişiler geçer, fakat kulüp bakidir. Yıllardır Kayserispor'a yön veren gazeteci Salih Balcı, Oktay Ensari ve Yüksel Yıkılmaz gibi değerlere çamur atarak spor basını yıpratılamaz. Bu kulübün gelecekte nasıl bir yol haritası olacağını şimdiden kimse kestiremez ama eğer böyle giderse sonunun hiç de aydınlık olduğunu göremiyoruz"

Geçmişte Kayserispor'un hesabı ile ilgili bilgilerin kamuoyu ile paylaşıldığı belirtilen açıklamada mevcut yönetimin bu hesaplarla ilgili kamuoyunu aydınlatmadığı ileri sürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2009 Salı 13:32:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?