5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Eskimo evine turistlerden ilgi

Kayseri Erciyes Kayak Merkezi’ndeki bir otelin çalışanları tarafından yapılan Eskimo evi, büyük ilgi görüyor.

Müşterilerine farklı konseptlerde hizmet vermek isteyen Mirada Otel personeli, otelin bahçesine bir Eskimo evi yaptırdı. Yoğun kar yağışının ardından havanın soğumasını fırsat bilen otel personeli, 2 günlük çalışmanın ardından Eskimo evi yaptı. Eskimo evine yerli turistlerin yanı sıra Çinli turistlerde ilgi gösteriyor.

Eskimo evi hakkında bilgiler veren Mirada Otel Yiyecek İçecek Müdürü Yakup Camuzcu, müşteriden gelen istek üzerine böyle bir Eskimo evi yapmayı uygun gördüklerini söyledi. Camuzcu, "Misafirlerimize burada çeşitli içecekler ikram ediyoruz. Barbekü yapıyoruz. Elimizden geldiği kadar müşterilerimizi burada en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyoruz. Misafirlerimiz hangi etkinliği yapmak isterse onlara yardımcı oluyoruz. Zaman zaman disko olarak da kullanıyoruz" dedi.

Havanın kararmasıyla birlikte Eskimo evinin dışına kardan yapılan masalarda barbekü ve içecek servisleri hazırlanarak otel müşterilerine sunuluyor. Eskimo evini ziyaret eden Çinli kardeşler Fang ve Duan ise, Türkiye, Kayseri ve Erciyes'in çok sevdiklerini belirterek, Eskimo evini de çok güzel bulduklarını söylediler.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2009 Salı 13:56:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?