4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Esnafa ruhsat harcı müjdesi!

Kayseri'nin Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, esnafın işinin kolaylaştırılması, desteklenmesi ve bol kazanç sağlaması için gayret gösterdiklerini söyledi.

2003 yılının Ahisi olan Başkan Bekir Yıldız, bir esnaf şehri olan Kayseri'de, esnafların çalışma hayatının kalitesini artırmak için yoğun gayret gösterdiklerini belirtti. Yıldız, ”Bu hafta için esnaflarımıza iyi bir haberimiz var. Esnafların 2009 yılı içinde çeşitli adlar altında ödeyeceği ruhsat harçlarına bu yıl da zam yapmadık. Esnaflarımız ruhsatlar için 2009 yılında 2008 yılında ödediğini aynen ödeyecek” dedi.

Kayseri'deki esnaf sitelerinin Türkiye'ye örnek olduğunu vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, “Esnaf sitelerinin bazıları bitmek üzere, proje hazırlıkları ve yer arayışları devam edenler var. Kayseri'de bir güzellik var ki esnaf, ticaret ve sanayi odaları, belediyelerimiz bir bütünlük, dayanışma ve yardımlaşma ile hareket ediyor. Bu durum esnaflarımızın yolunu açıyor. Biz, Kocasinan Belediye Meclisi olarak, bir mahallemize de esnafların piri “Ahi Evran”ın ismini verdik. Elimizden geldiğince esnaflarımızın hayatını kolaylaştıracak çalışmalar yapıyoruz. Bu vesile ile esnaflarımızın ahilik haftasını kutluyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2008 Cuma 13:22:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?