5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Esnaftan İsrail'e afişli tepki

Kayseri'de Matbaacılar Çarşısı'ndaki çok sayıda esnaf, İsrail'in Filistin'e düzenlediği saldırıya tepki göstermek için işyerlerinin camlarına savaş fotoğraflarının yer aldığı afişler yapıştırdı.

İsrail'in Filistin'e 27 Aralık Cumartesi günü başlattığı saldırıya, Kayseri'deki çok sayıda esnaf tepki göstermeye devam ediyor. Sahabiye Mahallesi'ndeki Matbaacılar Çarşısı'nda bir grup esnaf, İsrail'in Filistin'e gerçekleştirdiği saldırıyı kınamak için işyerlerinin camlarına afişler yapıştırdı.

Çeşitli sloganlar ve savaş fotoğraflarının yer aldığı afişlere vatandaşın olumlu tepkiler gösterdiğini kaydeden esnaf Ömer Faruk Demirkol, "İsrail'e tepki göstermek için işyerimin camına afişler astım. Benim gibi çok sayıda esnaf da saldırıları kınamak için işyerlerinin camına afiş yapıştırdı. Vatandaşlardan olumlu tepkiler alıyoruz. İsrail'in Filistin'e karşı yaptığı saldırıyı kınıyoruz" dedi.

Matbaacılar Çarşısı'nda esnaflık yapan Şükrü İnkaya ise, işyerinin camına yapıştırdığı afişleri savaş bitene kadar indirmeyeceğini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2009 Pazartesi 15:41:25
Güncelleme :19 Ocak 2009 Pazartesi 16:42:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?