5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Estonya Milli Takımı yürüyüşte

2010 Dünya Kupası Grup Eleme maçında yarın saat 21.00'de Türkiye ile karşılaşacak olan Estonya Milli Takımı, Mimar Sinan Parkı'nda sabah yürüyüşü yaptı.

Dün akşam THY'nin tarifeli uçağıyla Kayseri'ye gelerek City One Otel'e yerleşen Estonya Milli Takımı bu sabah saatlerinde, Mimar Sinan Parkı'nda yürüyüş yaptı.
Estonya kafilesinin bir hayli neşeli olduğu gözlenirken, futbolcular parkın içindeki Selçuklu eseri Gevher Nesibe Tıp Tarihi Müzesi'ni ilgiyle inceleyip, ünlü mimar, Mimar Sinan'ın heykeli önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Park boyuncu yürüyüş yapan futbolcular daha sonra Mimar Sinan Anfi Tiyatro'yu gezerek, burada bir süre dinlendiler. Estonyalı futbolcular sabah yürüyüşlerinin ardından polis eskortu eşliğinde dinlenmek için kamp yaptıkları otele geçti.

Diğer yandan, Estonya Milli Takımı yarınki karşılaşmanın ardından Pazar günü saat 15.30'da Kadir Has Stadı'nda antrenman yaparken, takımın Pazartesi 06.45'da THY'nin tarifeli uçak seferiyle aktarmalı olarak İstanbul üzerinden Türkiye'den ayrılacağı bildirildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2009 Cuma 14:59:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?