5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Estonyalı bayanları misafir edecekler

Kayserili ev hanımları, Türkiye-Estonya A Milli Futbol maçı için Kayseri'ye gelecek olan Estonyalı bayan taraftarları evlerinde misafir etmek istiyor.

Kayserili ev hanımı Hava Koçer, Estonyalı bayan taraftarları evlerinde misafir ederek, onları en iyi şekilde ağırlamak istediklerini söyledi.

Estonyalıları evlerinde ağırlamak ve onlara yörenin en güzel yemeklerini tattırmak istediklerini dile getiren Hava Koçer, "Maçın burada yapılması bize mutluluk verici. Biz de Kayserili ev hanımları olarak onlara soframızda ne varsa, yöreye ait yemekleri tattırmak istiyoruz. Şimdiden ünlü Kayseri mantısını yapmaya başladık. Maç gününe kadar dondurucuda sağlıklı şekilde durabilen mantıyı o gün misafirlere evlerimizde yedireceğiz. Ülkemizin, Kayserimiz'in tanınması bize her açıdan katkı sağlayacaktır. Umuyoruzki onlar da evlerimize misafir olacaktır" diye konuştu.

Koçer, kendisinin olduğu gibi komşularının da gelen taraftarları misafir etmeye talip olduklarını belirtti. Grup 38 Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Yaldızlı ise, 5 Eylül'de Kayseri'de oynanacak Türkiye-Estonya A Milli futbol maçı için Kayseri'ye gelecek Estonyalı taraftarları evlerinde misafir etmek için Estonya'nın Ankara Büyükelçiliği'ne başvuruda bulunduklarını bildirdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2009 Çarşamba 18:54:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?