1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

EÜ'de 4 fakülteye dekan atandı

Erciyes Üniversitesi'nde (EÜ) iki fakülteye yeni dekan atanırken diğer iki fakülte dekanının görev süresi iki yıl daha uzatıldı.

EÜ'den yapılan açıklamada, Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) kanununa göre Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı görevine Nevşehir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mahir Nakip, Veteriner Fakültesi Dekanlığı görevine aynı fakültede öğretim üyesi olarak görev yapan Prof. Dr. Tayfur Bekyürek atanırken, görev süresi dolan Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ruhan Düşünsel ile Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevgi Lökçe'nin görev süreleri iki yıl uzatıldı.

YÖK Başkanlığı'nın onayı ile Tıp Fakültesi Dekanlığı'na atanan Prof. Ruhan Düşünsel, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevgi Lökçe, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tayfur Bekyürek ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahir Nakip yeni görevlerine önceki gün resmen başladı. Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cengiz Utaş, atamaları yapılan ve görev süreleri uzatılan fakülte dekanlarını kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı görevini daha önce Prof. Dr. Cemal Özgüven, Veteriner Fakültesi Dekanlığı görevini ise Prof. Dr. İsmail Hakkı Nur yürütüyordu.

iha
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2007 Çarşamba 10:58:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?