1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Evinin bahçesinde ceset buldu

Kayseri'ye bağlı Hacılar ilçesinde bir kişi av tüfeği ile vurularak öldürüldü. 

Edinilen bilgiye göre, olay dün akşam saatlerinde Hacılar ilçesi Sakar Çiftliği Yazı Bağları mevkiinde meydana geldi. Bugün öğle saatlerinde evinin bahçesinde bir kişinin yattığını gören Mehmet Doğrucan, bahçeye gidince isminin Ferhat Elgölgesi olduğu belirlenen 28 yaşındaki gencin cesedi ile karşılaştı. 

Mehmet Doğrucan'ın ihbarı ile olay yerine gelen jandarma ekipleri, bölgeyi güvenlik şeridiyle kontrol altına alarak inceleme başlattı. Yapılan inceleme sonrasında Ferhat Elgölgesi'nin av tüfeği ile vurularak öldürüldüğünü tespit edildi. Bu sırada acı haberi alan talihsiz gencin yakınları, olay yerinde gördükleri manzara karşısında sinir krizleri geçirdi. 

Jandarma, acılı aileyi sakinleştirmekte güçlük çekti. 28 yaşındaki Ferhat Elgölgesi'nin cesedi, jandarmanın olay yerindeki incelemesinin ardından Hacılar Belediyesi'ne ait cenaze taşıma aracı ile Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2007 Çarşamba 18:11:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sezer murat IP: 194.27.42.xxx Tarih : 22.03.2007 15:53:33
mehrum gencin ailesine acil şifalar ve hakkı rahmetine kavuşmasını dilerim.ferhat abi ii bir insandı ama vurulma nedenini ii bilmediğimden dolayı fazla yorum yapamayacağım.tek diye bileceğim şey ALLAH'ın geride kalan eşine ve çocuğuna ilerideki günlerde acılarını unutturup mutlu günler yaşatmasıdır