4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Fabrika personelinden kan bağışı

Kayseri Erciyes Üniversitesi (EÜ) Kan Merkezi tarafından başlatılan kampanya kapsamında Kayseri Şeker Fabrikası personeli kan bağışında bulundu.

EÜ Kan Merkezi tarafından başlatılan 'Kan Bağışı' kampanyasına, Kayseri Şeker Fabrikası personeli yoğun ilgi gösterdi. Kan vermek için fabrika bahçesinde sıraya giren personel, gerekli tetkiklerinin yapılmasından sonra kan bağışında bulundu. Kampanya kapsamında kan grubunu bilmeyenlere de mesaj yoluyla cep telefonlarına kan grupları bilgisi gönderiliyor.

Açıklamalarda bulunan EÜ Kan Merkezi yetkilisi Biyolog Mehmet Yay, Kayseri Şeker Fabrikası'nın kampanyaya yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, “Üniversitemizde kan ihtiyacı olan ve şehir dışından gelmiş kimsesi olmayan, özelliklede sürekli kan kullanan onkoloji hastaları için gönüllü kan bağışı kampanyası başlattık. Boğazlıyan Şeker Fabrikası'nın ardından bugünde Kayseri Şeker Fabrikası personeli kan bağışında bulundu. Kan bağışında bulunan Kayseri Şeker Fabrikası yetkilileri ve personeline teşekkür ediyorum” dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2008 Cuma 09:39:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?