30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Fakir ailelere kömür yardımı

Kayseri'de Hisarcık Belde Belediyesi ve Melikgazi Kaymakamlığı işbirliği ile beldede bulunan fakir fukaralara kömür dağıtımı yapıldı.
 
Hisarcık Belediye Başkanı Ali Veral, Hisarcık gibi kışı çetin geçen beldede dağıtılan kömür, fakir fukaraların rahat bir kış geçirmeleri için büyük önem arz ettiğini belirterek, "Bizler her zaman fakir fukaramızın yanında olmaya çalışıyoruz. Belediye encümenimiz ve mahalle muhtarlarımızla belirlediğimiz 230 fakir ailemizin hepsine de ulaşarak iaşe, odun, ekmek, patates, soğan, un gibi bir çok yardımlar yapıyoruz. Bunlardan biride şimdi dağıttığımız kömürdür. Kışı çetin geçen beldemizde, dağıtılan kömürle ısınacak olan hemşerilerimizin mutlulukları bizleri de mutlu etmektedir. Bütün ailelere, kömürleri belediyemiz araçları ile tek tek kapılarına kadar ulaştırılmaktadır.
Dağıtımı yapılan kömürü bizlere sağlayan, Melikgazi Kaymakamımız Mesut Demirkol ve ekibi başta olmak üzere herkese teşekkür ederiz" dedi.
 
Yapılan kömür yardımı için teşekkür eden Hisarcık'lı vatandaşlar da "Belediye Başkanı Ali Veral'a ve Melikgazi Kaymakamlığı'na teşekkür ederek, belediyemiz başta olmak üzere devletimiz her zaman bizlerin yanında olmaktadır" diye memnuniyetlerini dile getirdiler.
İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2006 Pazartesi 15:31:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abdullah aydoganoglu IP: 85.106.170.xxx Tarih : 15.12.2006 15:52:23
allah razı olsun sızın gıbı yardım seven lerı allah başimızdan eksık etmesın benım de komure ihtıyacım var evlıyım 2aydırv calısmıyorum iş bulamadım şuan iş aramaktayım amakı kış gelıyo zor durumdayım istanbul kadıkoy kayışdag mahallesınde oturuyorum yardımlarınızı beklıyorum bızımde yuzumuzu guldurun saygılarımla sızlerden allah razı olsun iyi akşamlar abdullah