5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Fatih'ten 93 gündür ses seda yok!

93 GÜN ÖNCE KAYBOLAN OĞLUNDAN HABER BEKLİYOR

Kayseri'de kaldığı ağabeyinin evinden "İstanbul'a gidiyorum" diyerek ayrılan gençten 93 gündür haber alınamıyor. Baba Hasan Atlı ise, oğlunun hayatından endişe ettiğini söyledi.

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi Hacıkodal köyünden Kayseri'de inşaatta çalışmak üzere ayrılan Fatih Atlı (24) isimli genç, burada bir süre çalıştıktan sonra 13 Temmuz'da “İstanbul'a gidiyorum” diyerek ağabeyinin evinden ayrıldı. 93 gündür oğlundan haber alamadığını ve ailesinin perişan olduğunu söyleyen baba Hasan Atlı (52), "Oğlum Kayseri'de inşaatta çalışıyor, ağabeyinin yanında kalıyordu. 2006 yılından bu yana hep gurbette çalışır ve bizimle irtibatını koparmazdı. Arada telefonla arar konuşurduk. Yanımıza gelirdi. 13 Temmuz'da telefonla konuştuktan sonra ağabeyine, ‘Ben İstanbul'a gidiyorum' diyerek ayrılmış. O gün bugündür kendisinden haber alamıyoruz. İşleri yoğundur belki ondan arayamamıştır diye düşündük. Bayramda da aramayınca içimize şüphe düştü. Telefonunu da ağabeyine bırakmış. İstanbul'daki akrabalarımızın yanına hiç uğramamış. Oğlumla aramızda herhangi bir problem yoktu. Hayatından endişe ediyoruz. 13 Temmuz'dan bu yana kendisinden haber alamıyoruz" dedi.

Buruk bir bayram geçirdiklerini ve 93 gündür oğullarından mutlu bir haber beklediklerini ifade eden baba Hasan Atlı, "Ben köyde çiftçilikle geçimimi sağlıyorum. Oğlum geri gelsin, onun çalışmaya gitmesine izin vermeyeceğim. Aramızda her hangi bir sorun dahi yoktu. Bizi bu kadar zamandır habersiz bırakacak bir çocuk değildi. Başına ne geldiğini bilemiyoruz. Eşim Elif, oğlunu düşünmekten hasta oldu. Kardeşleri de çok üzülüyor. Her an her dakikamız onu düşünmekle geçiyor. Göksun'da savcılığa kayıp başvurusunda bulundum, ama şu ana kadar bir ses çıkmadı. Oğlum böyle yapmazdı. Hayatından endişe ediyoruz. Biran önce evine dönmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

93 GÜN ÖNCE KAYBOLAN OĞLUNDAN HABER BEKLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2009 Çarşamba 11:20:05
Güncelleme :14 Ekim 2009 Çarşamba 12:01:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?