5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Federasyondan Özhaseki'ye ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, geçtiğimiz günlerde kurulan Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu’nun temsilcilerini makamında kabul etti.

Federasyon Başkanı Ahmet Demircioğlu ve beraberindekilerin kabulünde konuşan Başkan Özhaseki, hem çocukların gelişimi hem de geleneklerimizden gelen çocuk oyunlarının yaşatılması açısından çok önemli bir girişim olduğunu belirterek, "Bizim çocukluğumuzda oynadığımız oyunlar vardı.Hızla değişen ve gelişen dünyamızda bu oyunlar neredeyse unutulmaya yüz tuttu. Hem bu oyunların yaşatılması, yeni nesle tanıtılması açısından önemli bir girişim olarak görüyorum bu oluşumu, hem de sosyal birey olmaları ve kişisel gelişimlerini artırmalarına imkan sağlayacak olması yönünden olumlu buluyorum. Biz de belediye olarak üzerimize ne görev düşerse destek olmaya hazırız. Parklarımız, spor sahalarımız, gençlik merkezlerimiz gibi tüm tesislerimiz bu anlamda kullanıma hazır" dedi.

Federasyon Başkanı Ahmet Demircioğlu da, Başkan Özhaseki'ye yaşanan süreci aktararak, "Federasyonumuz şu an resmi statü kazanmış durumda. Geçtiğimiz günlerde Ankara'da meclis başkanımızla görüştük. 'Kayserililer burada da farkını gösterdi, her zaman ilklerin peşinde koşarsınız' şeklinde bir taltifleri de oldu. Biz de bu konuda sizden destek alarak adımlarımızı atmak istiyoruz. Her konuda olduğu gibi bu konuda da bize yardımcı olacağınızdan hiç şüphemiz yok" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2009 Perşembe 15:27:35
Güncelleme :18 Haziran 2009 Perşembe 15:44:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?