5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Fen İşleri binası açılışı bekliyor

Kayseri'nin Hacılar Belediyesi eski Fen İşleri Müdürlüğü hizmet binasının yıkımını yaparak, önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan yeni ve modern hizmet binasına taşındı.

Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, yıkımı yapılan eski fen işleri müdürlüğü binasının yerine Hacılar'a her kesimin kullanabileceği sosyal tesisler yapmayı planladıklarını söyledi.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri eski hizmet binasını yıkım çalışmalarına sabahın erken saatlerinde başlayarak gün boyu sürdürdü. Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem'de yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Burada bir açıklama yapan Başkan Herdem, "İlçemizde yaklaşık 20 yıldır hizmet veren otobüs işletme binası ve fen işleri binası miadını doldurmuş ve yıkımı yapılıyor. Burada oluşan yaklaşık 5 dönümlük alan, yeniden planlanıp projelendirilerek, her kesimin kullanabileceği sosyal mekanlar şekline getirilecektir. 600 metrekare büyüklüğünde olan binamızın bugün yıkım çalışmalarına başlandı ve yaklaşık üç gün devam edecek. Bugüne kadar ilçemize yeterli hizmeti verdi. Yeni işletme binamızı da 3 kilometre ileride Eğribucak Köprüsü üzerine yaptık. Yaklaşık bin metrekare kapalı alan 4 bin metrekare açık alanı olan fen işleri müdürlüğümüz orada hizmetine başlamıştır. Buraya da yeni yapılacak olan tesisin de hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Öte yandan Başkan Herdem, 23 Ocak Cuma günü Saat 13.00'da Kayseri-Hacılar yolu üzerinde yapımı tamamlanan fen işleri müdürlüğü hizmet binasının açılışını gerçekleştireceklerini belirterek, tüm Kayserilileri açılışa davet ettiklerini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 18:42:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?