4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Fencilere 'Bilim Danışmanlığı' semineri

TÜBİTAK ve Kayseri Erciyes Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü'nün işbirliği ile 35 fen ve teknoloji öğretmenine 'Bilim Danışmanlığı Projesi' kapsamında seminer verilmeye başlandı.

Fen Edebiyat Fakültesi toplantı salonunda verilen seminerde bir konuşma yapan Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Gündüz, Türkiye'nin, proje çalışmaları konusunda batı ülkelere göre geri kaldığını söyledi.

Bu olumsuzluğu başarılı proje çalışmalarıyla telafi edilebileceklerini ifade eden Gündüz, “Türkiye'de çok zeki ve başarılı öğrenciler var. Gayemiz başarılı ve zeki öğrencilerin çalışmalarını ortaya çıkarmaktır. Bunun için eksikliklerimizi ilk önce tespit etmeliyiz. Takım ruhu içinde çalışarak hedefimiz doğrultusunda yolumuza devam etmeliyiz” dedi.

Daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK yetkilileri tarafından proje ile ilgili katılımcılara bilgiler verildi. 14-20 Haziran 2008 tarihleri arasında devam edecek seminerde, 35 fen ve teknoloji öğretmeni bilgilendirileceği belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2008 Cumartesi 13:49:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?