3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Fidanlar toprakla buluştu

Talas Belediyesi baharın ilk günlerinden başladığı ağaçlandırma çalışmalarını hızla sürdürüyor. Yeşil dokuyu canlandırmak için yapılan çalışmalara kurum ve kuruluşların yanı sıra vatandaşlarda katılıyor.

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım dikilen her fidanla yeşil dokuya önemli derecede katkılar sağlandığını belirtti. Talas Bahçelievler Mahallesi Deliçay taşkın su kanalının yanındaki yeni oluşturulan yeşil alana bir ilaç dağıtım firmasının katkılarıyla 200 adet çam fidanı dikildi. Fidan dikimine Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, firma yetkilileri, Doktorlar ve vatandaşlar katıldılar.

Fidan dikmek için gelen vatandaşlar çocukları ile birlikte belediye ekiplerince dikime hazır hale getirilen fidanları toprakla buluşmalarını sağladılar. Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, çocuklarla birlikte fidan dikerek gelecek nesiller için daha güzel bir ilçe emanet edeceklerini ifade etti.

Başkan Yıldırım, “Gerçekleştirdiğimiz yeşil alan çalışmalarına katkıda bulunan ilaç firmamıza teşekkür ediyoruz. Talas hepimizin. İlçede yaşayan herkesin ağaçlandırma çalışmalarımıza destek vermesi çok güzel bir şey. Bu fidanları dikmek ve bakımlarını yapmak hepimizin görevi. İlçemizin hemen hemen her yerinde ağaçlandırma çalışmaları gerçekleştirerek gelecek nesillerimize temiz ve yaşanabilir bir Talas bırakmak için olabildiğince yeşil alan oluşturmaya gayret göstermekteyiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2008 Pazar 14:53:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?