4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Foto muhabirleri sergisine yoğun ilgi

“Foto muhabirlerinin vizöründen Avrupa fotoğraf sergisi” Kayseri'de yoğun ilgi görüyor.

Aralık ayı başında Kayseri Park Alışveriş Merkezi'nde protokolün katılımıyla açılışı gerçekleştirilen fotoğraf sergisi, şimdi ise İpeksaray Alışveriş Merkezi ikinci katında sergilenmeye başladı.

İpeksaray AVM'deki sergilemede Avrupa'da çekilen yaklaşık 90 fotoğrafa ilave olarak Kayseri ve yakın çevresinden 30'a yakın fotoğrafta sergi alanındaki yerini alarak ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Fotoğraf sergisinde ziyaretçilere Avrupa ülkeleri ile örnek Avrupa şehri olarak son zamanlarda adından sıkça söz edilen Kayseri arasındaki sosyal, kültürel ve tarihsel bir karşılaştırma yapmayı düşündüklerini belirten foto muhabirleri Remzi Yıldırım ve Mehmet Fatih Kaymaz, ziyaretçilerin sergi sonrası izlenimlerini yazdıkları sergi defterindeki bazı istekleri de yerine getirmek amacıyla sergide 30 civarında Kayseri ve bölgesine ait fotoğrafı sergilemeyi uygun gördüklerini söyledi.

Fotoğraf sanatına yeni bir vizyon getiren foto muhabirleri Remzi Yıldırım ve Mehmet Fatih Kaymaz, bu sergi ile birlikte 2009 yılı içerisinde açmayı planladıkları Kayseri sergisinin bir kitapta birleştirileceğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 11:26:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?